St Nectans Glen

För ett par veckor sedan var jag i England tillsammans med min dotter. Det var en underbar resa med allt från boende på Haydn House i Glastonbury till utflykter till Avebury, Wells cathedral, Cheddar mm.

Ett underbart utflyktsmål är också St Nectans Glen som är ett fantastiskt vackert vattenfall. Vägen dit går genom en vacker sagoskog och vattenfallet blir en fin avslutning på promenaden.
Man känner sig som om man vore i en annan värld.

Är nu hemma och njuter av bilderna och många minnen från resan. Det känns härligt att få dela upplevelserna med dottern.


Fototriss del 182 - Träd
Träd i alla former är vackra och tacksamma att fotografera. Förra veckan var jag i Glastonbury i sydvästra England och fotade så att kameran gick varm. Måste därför få ta med träd därifrån även om bilderna inte är dagsfärska:)

Den här bilden är från St Nectans Glen i England. Man får gå en lång sträcka genom en underbar skog. Träden är fantastiskt vackra och bildar nästan ett slutet rum. I slutet av stigen finns ett fantastiskt vattenfall. En härlig upplevelse.Ett blommande träd från trädgården vid St Abbeys catedral i Glastonbury. Kung Arthur sägs vara begraven här och det finns också historier om man kan ha gömt den heliga Gralen någonstans i katedralen.Även den här bilden är från Abbeys trädgård. Trädet har sannerligen några år på nacken. Man kan känna historiens vingslag på den här platsen.Här hittar du andras foton


Sommarresa

Åker på resa till ett av mina favoritresmål -Glastonbury i sydvästra England.
Det blir nog inget bloggande förrän jag är tillbaka.
Hoppas då ha fått både inspiration och många vackra foton:)


RSS 2.0