Söndag och stugsista

Ja, så kom den då! Sista stughelgen för denna sommar.

Det känns alltid vemodigt när det går mot höst och vi städar ut stugan efter sommarens bravader. Jag älskar att vara här och njuta av stillheten och ron varvad med lite fest emellanåt.
Släkt och vänner har kommit och gått under sommarmånaderna och det är så lätt att umgås när man kan vara utomhus en hel del.

Fiskelyckan har varit god för mannen så vi har avnjutit både röding och laxöring. Grillen har gått varm, trots den heta sommarvärmen, och det har väl gått åt lite mer Rosévin än normalt vid sena kvällar i gott sällskap.

Värmen har ju verkligen varit ihärdig och långvarig. Ibland har man varit lite överhettad, men man ska inte klaga. Det är underbart att kunna springa runt i shorts och linne. Tvättmaskinen får ju lite semester också. Det blir inte lika många plagg att snurra runt.

Så idag packas och stuvas det. Bilen blir full av prylar. Tänk att man måste dra med sig så mycket. Det mesta har vi ju inte använt, men det är likadant varje år. "Det kan ju vara bra att ha."

Nu blir det bara korta visiter här någon helg emellanåt fram till i vår.

Längtar till nästa sommar!
























Kommentarer
Postat av: Pysselfarmor

Förstår preciiiiiiiiis hur du känner det!

Postat av: veronica-ifokus

Oj, så underbart det ser ut!!!Jag förstår att det känns tråkigt, men vi får hoppas att det blir en fin höst med många vackra färger och sooool!!!

2010-08-30 @ 15:12:20
URL: http://veronica-ifokus.blogspot.com
Postat av: Pialotta

Klart det är en lång tid till nästa sommar, men vi har ju haft en riktigt fin sommar:) Hösten kan bli hur bra som helst .. tänk dig Äpplena i Kivik och Äppelmarknaden .. jag visar bilder när jag varit där, men det dröjer ett par veckor till eller så;)

kalasbilder speciellt på tallriken med fisk.. blir man sugen eller blir man:) Dottra där eller är det du som kiksar upp från soffan och ler.. en favorit:)

Ha de finemangens


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0