Fototriss 159 -Mysigt


FOTOTRISS hos Helena denna vecka ska illustrera temat MYSIGT.
Det finns många sätt att ordna det mysigt på så jag ser fram emot att titta in på andras fotobloggar och se vad alla har hittat på. :)

När stormen Berit rasar kan det vara otroligt mysigt att sitta inne med en god kopp espresso och njuta av värmen.
Efter styrketåren var det dags att ta fram adventsstaken den första advent till ära. Härligt med lite ljus i mörkret!Här var det mysigt tyckte lille Nemo och lade sig till rätta i adventsstjärnans ljus. :)


Här hittar du andras mysiga bilder

Fototriss DEL 158 - Inramad

Fototrissen denna gång har temat INRAMAD.

Helena har dessutom utlyst tävling och priserna kommer från Cool Stuff http://www.coolstuff.se/tag/Arets-Julklapp-2011.

Jag har inte hunnit trissa på ett bra tag nu och är väldigt sugen på att delta igen. En härlig utmaning. :)
Bilderna är nytagna och uttrycker på olika sätt tolkningen av temat.

Den första bilden är tagen fredag förmiddag vid 10-tiden. Stenen i källan är inramad av mossa och lavar. Solen sprider sina strålar över skog och vatten. Man förväntar sig nästan att Näcken eller kanske en älva ur John Bauers bilder ska dyka upp. :)Lördag morgon, (på bild två och tre), vid ungefär samma tidpunkt har isen lagt sig kring stenen och ramar in den på sitt kalla och kristallskimrande sätt. Hösten är i antågande.
Här hittar du andras inramamde FOTOTRISSAR.

2011 11 11


Det känns som en magisk dag.En dag som absolut måste få ett blogginlägg trots ett långt uppehåll på den fronten.

Hittills har året varit väldigt omväxlande och mycket fartfyllt. Det har varit rätt svårt att få tiden att räcka till och när jag ibland haft tid över har luften bara gått ur och det har inte blivit något kreativt gjort i alla fall.

Det här är dock ingen klagan för det har varit många glädjeämnen också. Några utlandsresor, (tre för ovanlighetens skull), har förgyllt tillvaron. Alla resorna har varit speciella på sitt sätt. 

I mars styrde vi kosan mot Thailand och hade två härliga veckor med kära släktingar. I juni blev det en vecka i Glastonbury. En fin liten stad sydväst om London.Sista trippen blev till Rhodos med våra vuxna barn. Det var helt underbart att få så sköna dagar tillsammans! Eftersom båda bor rätt långt från oss så ses vi inte alla tillsammans så ofta.

 


RSS 2.0