Fototriss del 179 - Somrigt

Ny fototriss hos Helena. Det är tävling också denna gång med vinster från cool stuff.
http://www.coolstuff.se/tag/Sommar

Hade glädjen att besöka huvudstaden förra veckan och den här bilden är tagen hemma hos sonen och hans flickvän. Det är härligt med sommar och sol så att man kan sitta på altanen och njuta:)Både mina prydnadsfåglar på altanen och sädesärlan där utanför längtar efter riktig sommar:)Måste få ta med en sommarbild från Charlice Well i Glastonbury från förra sommaren. Åker tillbaka dit nästa helg tillsammans med min dotter. Det ska bli så roligt. Det blir nog lite fler bilder därifrån sedan.

Här hittar du även andras foton till temat

Fototriss - Tillsammans

I veckans fototriss - TILLSAMMANS har Helena lyft fram ett angeläget tema.

Det är viktigt att att ta vara på gemenskapen med nära och kära och njuta av det man kan inom de möjligheter man har.
Att ta det goda för givet är ganska lätt och man kan tycka det är självklart att allt ska fungera. Det är först när något händer man förstår hur mycket man har att vara tacksam för.

Jag är i stugan denna helg och har glömt kabeln för överföring av foton från kameran så det måste bli arkivbilder till trissen.

Den första är från förra våren när kniporna fått ungar. De håller sig tätt tillsammans för att skydda sig mot fiendeangrepp.

Bild nummer två är från förra vårens Thailandsresa. Vi var tolv släktingar som åkte tillsammans. Det var en underbar resa som stärkte vår gemenskap.

Borta bra, men hemma bäst:) Den sista bilden är från stugan vid Påsk. Det är min man och dotter som har det gott tillsammans i solen. 

Här hittar du andras FOTOTRISSAR.

Fototriss del 177- NY

I Helenas FOTOTRISS denna vecka är temat NY.Mina bilder får spegla att vi äntligen har lite vår och blommor här i norra Sverige också.
Värmen har inte riktigt infunnit sig än, men rabatterna börjar få färg.

Första bilden blir min nyinköpta Pelargonia. Nya knoppar har den på gång också:)
De andra två bilderna är från en av mina rabatter. Nyss utslagna blommor som ju funnits ett bra tag i södra delen av landet men har låtit vänta på sig här uppe.


Här hittar du andras foton till temat

Fototriss 176 - Så här ser det ut där jag är idag

Temat för veckans FOTOTRISS hos Helena är SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR IDAG.

Under lördagen har jag varit på konstresa med mina arbetskamrater i Skellefteå. Mina bilder visar en del från de alster som skapats av de konstnärer vi har besökt samt väderleken som har dominerat dagen.

Bilderna är från konstgalleri i Luleå samt Piteå. Det har varit en underbar dag med många fina intryck och inspirerande idéer!
När vi reste hemåt var det riktigt aprilväder. 

SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG BEFINNER MIG LÖRDAGKVÄLL. 
Jag hoppas verkligen att det är över till söndag eftermiddag.
 
Jag har varit i Stockholm under den gångna veckan och åtnjutit riktigt vårväder med vackra japanska körbärsblommor med mera, så snö känns verkligen som ett riktigt bakslag:(
Här hittar du andras foton


RSS 2.0