Fototriss 175 - Text i bild

För att hitta bilder till veckans FOTOTRISS fick det bli en promenad på stan. Av någon anledning blev bilderna i lyxkonsumtionens tecken.

Försäljaren såg lite fundersam ut, så jag var tvungen att förklara varför jag fotade inne i butiken. Det ser ju kanske lite skumt ut när man börjar fota runt montrarna med smycken:)

Vi fick dock en trevlig pratstund om bloggar och foto.   Här hittar du andras bilder

Tema Fredag - Gemenskap

Fredagstemat hos Sinneskatten är GEMENSKAP.

Jag letade lite i mina bildgömmor och ser att jag nog inte har fotat så mycket människor förutom familjen.
Hittade dock en bild som jag tycker illustrerar just gemenskap. Folkdans är ett fenomen som förenar många. Bra för konditionen dessutom:)

Den här bilden är tagen på NOLIA-mässan i Piteå för ett par år sedan. Det var 30 grader varmt men det hindrade inte den här tappra skaran.Här hittar du andras foton på samma tema.


Härliga lördag

Så skönt att det är helg! Visserligen går veckorna fort, men den gångna har varit extra tuff.
Lördagen kommer att spenderas till ljuv musik och lite plock på hemmaplan.

Det blir att byta ut vissna, men fortfarande rätt vackra tulpaner mot nya fräscha. Tulpaner hör våren till.
Visserligen har vi aprilväder i sin prydno just nu med snöglopp och grådask ena dagen och värmande sol nästa, men våren är på gång och det är min favoritårstid:)
Fototriss 174 - Fyrkantigt

Veckans FOTOTRISS  hos HELENA har temat FYRKANTIGT. Dessutom är det TÄVLING!
VINSTERNA
är tre presentkort från Coolstuff:

1:a pris värde 1.000 kr
2:a pris värde 500 kr
3:e pris värde 300 krDet var faktiskt inte så lätt att hitta fyrkantiga saker. Det mesta hos mig verkar vara runt eller ovalt.
Efter lite fundering blev det följande bilder.

God choklad och avslappnande kinesisk musik är en god kombination i dubbel bemärkelse.
Har dessutom fått båda av någon jag tycker mycket om, vilket gör det än mer uppskattat. (Dock är inte Ludvig den fjortonde inblandad). :)Här hittar du andras bidrag

Tema fredag - Vägval

Tema FREDAG hos Sinneskatten. Vägval är aktuellt denna vecka

Man kanske borde fundera både en och två gånger innan man gör det här vägvalet.  Det skulle väl vara för att få träffa kommisarie Barnaby man tog risken. :)
Här hittar du andras foton till temat

Fototriss - Lång

Välkommen hem från Oman Helena. Nu är det dags för fototriss. Temat är LÅNG.Påsken har ju ett mer allvarligt budskap också men mina bilder blir av lite blandad karaktär.

Första fotot av Tor, som är ett arkivfoto, är ett monument som finns i Glastonbury i sydvästra England. Det är ett utflyktsmål för alla olika trosinriktningar. Vägen upp på kullen där Tor är beläget består av massor med trappsteg och är väldigt LÅNG.

Foto nummer två är en kristall i mitt fönster tagen lördag eftermiddag och den är lång. Solen skickar långa strålar genom dess prismor.

Trean har ett lite tvivelaktigt påsktema. Vi passerade denna skapelse på lördag förmiddag på väg från stugan.
Vägen till Blåkulla är nog väldigt lång också, så påskkärringen här har bytt ut kvasten mor ett mer modernt färdmedel. (Åtminstone halvmodernt).  :)


Här hittar du andras foton på temat.


RSS 2.0