Fototriss - SCHLAGER, GLITTER & GLAMOUR

SCHLAGER, GLITTER & GLAMOUR är temat hos Helena i veckans FOTOTRISS.Dessutom är det tävling och det är ju alltid spånnande, så det är klart att man är med :)


https://svenskaspel.se/?pageid=/bingo


I inlägget denna gång blir det bilder från förra helgens melodifestivaldeltävling i Leksand.
Jag hade nöjet att få följa denna tillställning på plats tillsammans med min dotter och hennes arbetsgäng.

Mina bilder visar kanske inte så mycket av glittret, men det är en glamourös skara artister med i festivalen och en hel del glittrande publik.

Den första bilden är tagen när Molly Sandén gått vidare till Globen. Jag gillar henne och hennes låt så det var roligt att hon lyckades.

Bild nummer två illustrerar att hur mycket glitter, glamour och människor det än finns omkring en så är man ensam när man ska prestera något. Molly kan konsten att inta och fylla scenen.

Trean är Mattias Andréasson som sjunger sitt bidrag. Jag ska inte ge mig in i debatten om vilket mirakel som gjorde att hans medtävlare i slutet kammade hem en plats i globen:)

(Dessutom gillar verkligen Lisa Miskovsky, men eftersom hon sjöng i kväll kan jag ju inte fixa någon bild av henne )

Det blir spännande att se vem som vinner nästa helg.


Här hittar du mer schlager, glitter och glamour  i andras bloggar.

En vecka i fullmånens sken

"Fullmåne - då blir vi mångalna, " detta enligt en rubrik i Expressen.
Jag tillskriver inte Expressen med flera kvällstidningar allt för stor sannigshalt i sina påståenden alla gånger, men vad gäller detta är jag beredd att hålla med:)Den gångna veckan kan inte vara annat än bevis på att detta stämmer.
På arbetet har det hänt de mest oväntade händelser, det har dykt upp incidenter, personer och företeelser i allmänhet som man mycket väl kunnat klara sig utan.
Dessutom gjorde förkylningen från hell sig gällande och bröt ut precis när jag inte kunde stanna hemma från jobbet.
Jag har nu insett att man tillfrisknar lika snabbt om man är hemma och sköter om sig eller om man jobbar för livet och missköter sin åkomma.
Sens moral: Det är bara att jobba på! Åtminstone ett tag till:)Allt är dock inte bara elände. Efter en skön och vilsam helg framför brasan och livselixiret kaffe i stor mängd börjar livsandarna vakna och nu är jag redo att med hull och hår kasta mig in i nästa arbetsvecka. Den kan bara bli bättre än den förra:)


Fototriss del 166- Så här ser det ut där jag är idag, 14

FOTOTRISS hos HELENA.
Dagens tema är: Så här ser det ut där jag är idag.Här kan du hitt andras inlägg till temat.

Vill börja med att gratulera vinnarna i förra veckans tävling!

Här hos mig är det gott om snö idag och äntligen har kylan vikit. Vi hade bara - 1,5 grader denna lördagsmorgon. Skönt! Solen försöker försiktigtvis krypa fram, men lyckas inte helt.
Tyvärr är jag rejält förkyld så mina bilder blir tagna inifrån huset vid 10.30 ungefär. En promenad hade annars suttit fint:)

Ettan är från altanen med frost på rutan. Tvåan är på baksidan av vårt hus och trean är grannens lilla fågelhus som har en riktig snödriva på taket.
Fototriss Kärlek & Romantik

FOTOTRISS och TÄVLING hos HELENA.

Temat denna gång är KÄRLEK och ROMANTIK.

Det är alltid roligt med tävling, så man måste ju delta.

Coolstuff ställer upp med vinsterna igen och där kan ni välja bland både roliga och praktiska prylar, och inte minst - presentkort på en uppsjö av upplevelser!

Kärlek och romantik kan uttryckas på många sätt och jag har valt lite olika infallsvinklar till temat.
Mitt hjärta klappar förstås allra mest för familjen, men jag älskar också djur, natur och det vackra i livet. Det gäller att ta tillvara det fina i tillvaron och inte springa för snabbt i ekorrhjulet. Vilket är lättare sagt än gjort.

Första bilden visar att man kan ha det kärleksfullt och romantiskt även om man befinner sig ute i kylan.

Nummer två är en påminnelse om att glädje och skratt kan vara ett bra sätt att hålla kärlek och romantik vid liv. Kanske finns det en liten gåva i den fina asken.

Trean får symbolisera att man för att visa uppskattning för någon kan bjuda på lite god chokladtryffel. Vem kan motstå det? :)


Här hittar du andras foton till temat


RSS 2.0