Från häxdoktor till rymden

Vi lever i en minst sagt komplicerad värld. Själv har jag en hel del huvudbry utifrån sparkrav som ställs på vår verksamhet och det är inte så lätt att klara dom utan att människor far illa. Man önskar att det fanns en trollstav att tillgå ibland.

Kanske kan man göra som Ronaldos, (fotbollsspelarens), antagonister gör för att stoppa honom. Man anlitar en häxdoktor. Det finns också dom som har högre vyer och har hittat en ny ring kring Saturnus. Ringen är enorm, men kan bara ses i ett speciellt ljus. Det får en att inse att man är väldigt liten i det "stora blå." Så om man inte hetsar upp sig i onödan utan tar det lugnt kan vad som helst hända. Ett under kanske. Upplevde faktiskt ett litet sådant häromdagen.

En av de anställda blev akut och hastigt sjuk. Vikarie finns normalt sett aldrig att tillgå i all hast. Döm om min förvåning när jag efter två timmar får ett mail från en person med rätt utbildning och erfarenhet som vill komma och arbeta hos oss. Hon blev nog lika förvånad när hon några minuter senare blev erbjuden att komma och vikariera för att sedan om det gick bra stanna under tiden för sjukvikariatet. Det var faktiskt ett "Hallelujamoment."



Kommentarer
Postat av: Cumulunimbus

Ibland behövs ingen trollstav, det löser sig bevisligen ändå! Keep the flow going :)

2009-10-09 @ 23:46:42
URL: http://cumulunimbus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0